Profiel

Communicatie & Marketing | Grafisch ontwerp

Waarom zou je sproetjes willen?

Sproeten springen in het oog! Ze zorgen voor een zonnige en frisse uitstraling. Ze maken iemand uniek en aantrekkelijk. En een beetje grappig. Sproetjeswerk is het alter ego van Esther van der Starre, zelf gezegend met 163 sproeten (in de zomer). Zij zet uw communicatieprojecten in het zonnetje, zodat die vrolijke spikkels hun werk gaan doen; op bijzondere en opvallende wijze de aandacht trekken!

Werkwijze

Sproeten zijn uniek. Wat dat betreft zijn het net klanten en opdrachten. In een persoonlijk gesprek inventariseert Sproetjeswerk eerst welke verwachtingen er zijn en wat ze daarin kan betekenen.
Omdat ze toch een tikkeltje anders is, vraagt ze langer door, spiegelt ze kritisch terug, prikkelt ze tot het uiterste en verrast uiteindelijk met communicatie die past als een sproet op een wipneus.

Sproeten houden van verzamelen in groepen. Sproetjeswerk is onderdeel van een netwerk vol illustratoren, fotografen, tekstschrijvers en marketingspecialisten. Ze versterken elkaar en zorgen gezamenlijk voor een tot in de puntjes uitgevoerd communicatietraject. Ze springen bovenop kleine, grote en hele grote projecten.

 

deel deze pagina:

Esther van der Starre
Esther van der Starre
Eigenaar - grafisch ontwerper

Esther van der Starre

x Esther van der Starre

“De unieke schoonheid van sproeten doorgronden, vergt een jarenlange ervaring. Al ruim 15 jaar maak ik onderscheidende communicatie. Ik vertaal bedrijfsstrategieën en doelen naar tekst en vormgeving die aangenaam verrassen en soms ontroeren. Op maat gemaakt voor wie het is bestemd. Communicatie met een uitstraling die niemand koud laat. Dat doe ik met een groot inlevingsvermogen in mijn opdrachtgevers en hun wensen. Want laten we eerlijk zijn; sproeten moeten wel bij je passen. Je moet ze met flair weten te dragen!”

Lees meer
Sproetjesnetwerk
Sproetjesnetwerk

Sproetjesnetwerk

x Sproetjesnetwerk

Sproetjesnetwerk is een groep specialisten die dezelfde uitgangspunten en visies delen als het gaat om goede en doeltreffende communicatieconcepten. Een gezamenlijke brainstorm leidt al snel tot ongekende kwaliteitsverbeteringen en inspirerende voorstellen. Binnen het Sproetjesnetwerk werkt iedereen vanuit zijn of haar eigen specialisatie.

Lees meer
Persberichten
Persberichten

Persberichten

x Persberichten

Sproeten blijven niet onopgemerkt. Onze bijzondere projecten verschijnen regelmatig in (vak)bladen, kranten en op websites. Een Sproetjeswerk-productie genereert free publicity.

Lees meer
Contact
Contact
Adres gegevens

Contact

x Contact

Neem contact op met Sproetjeswerk

Lees meer

Copyright 2019 | Sproetjeswerk

Zwolle | Marketing & Communicatiebureau | grafisch ontwerpbureau | Overijssel
Leliestraat 14 8012 BR Zwolle | M 06 418 747 44 | info@sproetjeswerk.nl | www.sproetjeswerk.nl |
ALGEMENE VOORWAARDEN | Kvk 51582775